Royal Canadian Mint Majestátní lední medvědi 2024 Kanada 1 oz $5

2 286,60  Včetně DPH

2 skladem

Katalogové číslo: 28193574 Kategorie: , ,

Popis

Vydání z roku 2024, které pokračuje ve vyprávění založeném na prvním (2022) Premium Bullionu ve speciálním balení, obsahuje něžnou scénu lední medvědice a jejího téměř nezávislého mláděte, jak se tulí v jejich arktickém prostředí.
Každá mince, navržená pro sběratele i investory, byla vyrobena z 99,99% čistého stříbra s minimální garantovanou hmotností jedné unce. Dodává se v pouzdru na karty, které poskytuje nerušený pohled na pozoruhodné rysy mince, včetně oslnivého sunburst a označení tlapky na rubu a kanadské podobizny Jeho Veličenstva krále Karla III na lícové straně.
Zajímavosti mincí:
Obsahuje 1 unci jemného stříbra 0,9999.
Vaše mince Premium Bullion z čistého stříbra je zapouzdřena a chráněna v kartě. Na zadní straně karty je snadno naskenovaný QR kód jako rychlý odkaz na informativní webovou stránku loveSILVER, která čtenáře vítá ve světě drahých kovů.
Způsobilé pro drahé kovy IRA.
Avers: Avers obsahuje podobiznu Jeho Veličenstva krále Karla III. od kanadského umělce Stevena Rosatiho.
Revers: Reverzní design kanadského umělce W. Allana Hancocka ukazuje matku ledního medvěda (Ursus maritimus) a její téměř samostatné mládě, jak se tulí v jejich arktickém prostředí. Něžná scéna, spárovaná se značkami tlapky, které odrážejí téma, je zasazena do radiálních linií, které vytvářejí dramatický nádech slunce, zatímco čistota a váha mince, slovo „CANADA“ a rok „2024“ jsou vepsány podél vnějšího okraje. .
Garantováno Královskou kanadskou mincovnou.
 
Rok: 2024
Označení: 5 dolarů
Obsah kovu: 1 trojská unce
Čistota: 0,9999
Výrobce: Kanada – Královská kanadská mincovna
Průměr: 38 mm

Další informace

Mincovna

Royal Canadian Mint