Pozvánka na Slavnostní premiéru filmu „Amerikánka“

Pozvánka na Slavnostní premiéru filmu „Amerikánka“

Vážení přátelé,

hrdý partner filmu „Amerikánka“ Vás zve s velkou radostí na slavnostní premiéru , která se uskuteční:

Datum: pondělí, 23. září 2024
Čas projekce : od 11:00 a od 17:00
Místo: ve Velkém sále hotelu Thermal v Karlových Varech

Premiéra filmu bude uvedena na Dětském filmovém a televizním festivalu Oty Hofmana
Delegace: Tereza Ramba, Eliška Křenková, Pavla Beretová, Julie Šoucová, Klára Kitto

Film Amerikánka – Viktor Tauš

„Amerikánka“ je český film režírovaný Viktorem Taušem, který přináší strhující příběh plný emocí a dramatických zvratů. Tento film je adaptací úspěšné divadelní hry, kterou také režíroval Viktor Tauš ve spolupráci s dalšími významnými tvůrci. Film se zaměřuje na životní cestu hlavní hrdinky, jejíž osudy jsou plné výzev, snů a nadějí.

Režisér Viktor Tauš

Viktor Tauš je uznávaný český režisér a producent, známý svým jedinečným vizuálním stylem a schopností vyprávět silné příběhy. Kromě „Amerikánky“ je Tauš známý svou prací na projektech jako „Modré stíny“ nebo „Zrádci“. Jeho práce často reflektuje hluboké lidské emoce a společenská témata, což je patrné i v tomto filmu.

Příběh

„Amerikánka“ vypráví příběh o dospívající dívce, která se snaží najít své místo ve světě. Její cesta je plná výzev a překážek, které musí překonat, aby dosáhla svých snů. Příběh se dotýká témat jako je identita, odvaha a síla lidského ducha. Děj je zasazen do současného prostředí, což divákům umožňuje se snadno ztotožnit s postavami a jejich problémy.

Herecké obsazení

Film se může pochlubit vynikajícím hereckým obsazením, které přináší postavy k životu s velkou autenticitou a hloubkou. Hlavní role se ujala talentovaná herečka Tereza Voříšková, která svým výkonem zaujme a dojme diváky. Vedle ní se ve filmu objeví další přední čeští herci, kteří přispívají k celkové kvalitě a působivosti filmu.

Význam a přijetí

„Amerikánka“ je film, který oslovuje široké spektrum diváků díky svému univerzálnímu a dojemnému příběhu. Film byl pozitivně přijat kritiky za svou režii, herecké výkony a vizuální styl. Jeho premiéra je očekávanou událostí na české filmové scéně a slibuje nezapomenutelný zážitek pro všechny milovníky kvalitní kinematografie.

Závěr

Film „Amerikánka“ je důležitým příspěvkem do české filmové tvorby, který přináší silný příběh o hledání sebe sama a překonávání překážek. Pod vedením Viktora Tauše a s vynikajícím hereckým obsazením se tento film stává nejen uměleckým dílem, ale také inspirací pro diváky všech věkových kategorií.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru